°C 22

FOTO U Donjem Desincu vatra progutala napuštenu zgradu u blizini željezničkog stajališta

07.06.2021.

Petar Brnada

U Donjem Desincu noćas oko 4.15 sati, na za sada neutvrđen način izbio je požar objekta javnog poduzeća, odnosno napuštene zgrade u blizini željezničkog stajališta.

Iz policije javljaju da je u potpunosti izgorjelo krovište kao i unutrašnjost objekta. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

DVD Donji Desinec na teren je izašao s 10 vatrogasaca i tri vozila, a dolaskom na mjesto intervencije uočili su požar već u razbuktaloj fazi. U ispomoć je pozvan DVD Gornji Desinec koji je stigao s J110 i sedam vatrogasaca, kažu iz DVD- a Donji Desinec.

Željeznički promet bio je obustavljen u trajanju od sat vremena.

-Slijedi očevid- kažu iz policije.

Podsjetimo, kod željezničke postaje u Donjem Desincu 16. travnja oko 23 sata buknuo je požar automobila. Vatra se proširila na objekt postaje te zahvatila krovište. Ubrzo su pristigli vatrogasci te zaustavili širenje vatre, no nastala je materijalna šteta.

Foto: DVD Donji Desinec

Galerija slika

FOTO U Donjem Desincu vatra progutala napuštenu zgradu u blizini željezničkog stajališta FOTO U Donjem Desincu vatra progutala napuštenu zgradu u blizini željezničkog stajališta FOTO U Donjem Desincu vatra progutala napuštenu zgradu u blizini željezničkog stajališta FOTO U Donjem Desincu vatra progutala napuštenu zgradu u blizini željezničkog stajališta