°C 11

[FOTO] U kući na Plešivici uzgajao marihuanu: Policija pronašla 22 stabljike do metar i pol visine

26.02.2021.

Maja Peranić

Policija je u kući 39-godišnjaka na Plešivici pronašla 22 stabljike marihuane koju je osumnjičeni proizvodio i stvorio uvjete za njezin uzgoj. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje.

-Sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem proizvodnje i preprodaje marihuane u točno neutvrđenom vremenskom periodu, u obiteljskoj kući u Plešivici, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplje marihuane koju je po sazrijevanju sušio, usitnjavao, prerađivao i prepakiravao, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao-izvijestila je policija.

Obavljenom pretragom kuće u Plešivici pronađene su dvadeset i dvije stabljike marihuane visine od 100 do 150 cm, jedna sasušena stabljika marihuana visine 50 cm i 18,5 grama marihuane pakirane u jednoj plastičnoj vrećici.

-Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu-rekli su u policiji.

(FOTO: PUZ)

Galerija slika

[FOTO] U kući na Plešivici uzgajao marihuanu: Policija pronašla 22 stabljike do metar i pol visine [FOTO] U kući na Plešivici uzgajao marihuanu: Policija pronašla 22 stabljike do metar i pol visine [FOTO] U kući na Plešivici uzgajao marihuanu: Policija pronašla 22 stabljike do metar i pol visine [FOTO] U kući na Plešivici uzgajao marihuanu: Policija pronašla 22 stabljike do metar i pol visine [FOTO] U kući na Plešivici uzgajao marihuanu: Policija pronašla 22 stabljike do metar i pol visine [FOTO] U kući na Plešivici uzgajao marihuanu: Policija pronašla 22 stabljike do metar i pol visine