°C 22

FOTO: U tijeku radovi na uređenju parkirališta u Krašiću

18.04.2019.

Redakcija

Nakon uvođenja u posao i izvođača radova tvrtke Niskogradnja započeli su u utorak, 16. travnja, i očekivani radovi na uređenju javnog parkirališta u Krašiću.

-Ovo je prvi veliki korak koji je i u novom Master planu razvoja turizma u Dolini kardinala istaknut kao velika važnost i prioritet kod prometne problematike-kazali su iz Općine.

Vrijednost projekta je oko 350 tisuća kuna i rok završetka radova 30 dana. Osim spomenutoga parkirališta u Brezariću je započeta sanacija manjega klizišta kako bi se spriječile veće štete na prometnici,te i potencijalno veći troškovi sanacije.

Poslovi na uređenju općinskih prometnica nastavljaju se kontinuirano dalje.

(Foto: Općina Krašić)

Galerija slika

FOTO: U tijeku radovi na uređenju parkirališta u Krašiću FOTO: U tijeku radovi na uređenju parkirališta u Krašiću FOTO: U tijeku radovi na uređenju parkirališta u Krašiću FOTO: U tijeku radovi na uređenju parkirališta u Krašiću FOTO: U tijeku radovi na uređenju parkirališta u Krašiću FOTO: U tijeku radovi na uređenju parkirališta u Krašiću FOTO: U tijeku radovi na uređenju parkirališta u Krašiću FOTO: U tijeku radovi na uređenju parkirališta u Krašiću FOTO: U tijeku radovi na uređenju parkirališta u Krašiću