°C 6

FOTO: Završni radovi na školi Ljubo Babić! Sve se sprema za početak nastave

31.08.2020.

Maja Peranić

Još je tjedan dana ostalo do početka nastave u novoj školskoj godini koja će zbog novih epidemioloških mjera biti znatno drugačija od prošlih. No osim što se spremaju za takav poseban nov početak, u školama kao i svake godine traju radovi na obnovi i osvježenju prostora, učionica, zidova, fasada...kako bi što ljepše i spremnije dočekale svoje đake.

Posebni radovi napravljeni su na Područnoj školi Cvetković koja je bila oštećena u potresu u ožujku.

-Veliki radovi su napravljeni u PŠ Cvetković koja je bila oštećena u potresu. U svim učionama i hodnicima su napravljeni spušteni stropovi, a tamo gdje je bilo potrebno provučena je nova električna instalacija. Svi zidovi su uređeni i okrečeni – istaknuli su iz škole.

I u matičnoj školi završavaju se radovi na uređenju prostora, izvršeni su potrebni popravci, a i dalje traju radovi na izgradnji novog parkirališta.

-U matičnoj školi proširena je i uređena zbornica razredne nastave. Okrečeni su zidovi i postavljeni su novi garderobni ormari na katu i prizemlju istočnog krila škole. Uređen je i okrečen hol škole, te su popravljena oštećenja keramike na ulazu u školu. U pojedinim učionicama izvedeni su radovi na električnoj instalaciji kako priprema za montažu novih interaktivnih ploča. I dalje se odvijaju radovi na izgradnji novog parkirališta-izvijestili su iz OŠ Ljubo Babić.

Škola će 7. rujna spremno dočekati jaskanske osnovnoškolce koji će se, kao i njihovi učitelji morati pridržavati novih mjera i preporuka o kojima smo pisali ovdje.

(foto: OŠ Ljubo Babić)

Galerija slika

FOTO: Završni radovi na školi Ljubo Babić! Sve se sprema za početak nastave FOTO: Završni radovi na školi Ljubo Babić! Sve se sprema za početak nastave FOTO: Završni radovi na školi Ljubo Babić! Sve se sprema za početak nastave FOTO: Završni radovi na školi Ljubo Babić! Sve se sprema za početak nastave FOTO: Završni radovi na školi Ljubo Babić! Sve se sprema za početak nastave FOTO: Završni radovi na školi Ljubo Babić! Sve se sprema za početak nastave FOTO: Završni radovi na školi Ljubo Babić! Sve se sprema za početak nastave FOTO: Završni radovi na školi Ljubo Babić! Sve se sprema za početak nastave