°C 25

Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak

12.08.2020.

Ivana Ćurić

Onu staru izreku "bolje da propadne selo, nego običaji" još jednom su svojim trudom i voljom pokazali Pribićanci koji su se proteklog vikenda okupili na Pribićkim susretima i tradicionalnom turniru sela.

Susreti su održani 42. godinu za redom, a kao i prethodnih godina velik broj mještana uključio se u samu organizaciju predvođenu Nogometnim klubom Pribić.

Subota je bila rezervirana za turnor sela koje je ove godine osvojila ekipa iz Dola i Puškarova Jarka koja je u finalu svladala Strmac Pribićki. Treće mjesto pripalo je momčadi Milašinskog briga.

Najviše smijeha svakako su izazvale stare seoske igre u nedjelju na Pribićkim susretima, pa su se Pribićanci mogli nadmetati u ruljenju kukuruza, skakanju u vreći, vuči kola...tu su najspretniji bili oni iz Frakljaca, drugoplasirana je ekipa Donjeg i Gornjeg Pribića, dok su na trećem mjestu završili Pribićanci iz Hutina. Naravno ni ove godine nije izostala raskošna tombola kao ni zabava uz grupe Impulse i Maestral koje su goste zabavljale u večernjim satima.

- Neizmjerno i veliko hvala svima koji su nam pomogli u malo drugačijoj organizaciji naše tradicionalne manifestacije. Stoga hvala svim sponzorima, donatorima tombola, članovima i igračima kluba, svima onima koji su "uskočili" kad je trebalo, a posebno hvala vrijednim članovima predsjedništva. Grupa Impulse i Grupa Maestral opet su napravili pravu zabavu na igralištu. Veselimo se idućoj godini kada i obilježavamo 50 godina kluba-poručili su organizatori.

(foto: NK Pribić)

Galerija slika

Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak Frakljac najbolji na Susretima, Turnir sela osvojili Dol & Puškarov jarak