°C 8

I nastava u Krašiću do početka praznika online

14.12.2020.

Maja Peranić

Nastava u Osnovnoj školi kardinala Alojzija Stepinca iz Krašića od danas se odvija online. Odlučeno je tako na sjednici općinskog Stožera civilne zaštite, a sve zbog vrlo nepovoljne epidemiološke situacije. U samoizolaciji se nalazi preko 30 djece, a neki od njih su i zaraženi virusom pa je po preporuci liječnika, napominju iz Stožera, donesena takva odluka.

-Stožer civilne zaštite Općine Krašić na održanoj sjednici Stožera donio je Odluku o održavanju nastave u Osnovnoj školi kardinala Alojzija Stepinca na daljinu, odnosno on-line od početka narednoga tjedna. Trenutno nekoliko zaraženih i preko 30-ero djece u samoizolaciji zahtijevali su reakciju, pa je preporuka nadležnih liječnika koju je Stožer prihvatio da se zbog trenutne epidemiološke situacije u Osnovnoj školi, ali i u cjelokupnom okruženju do zimskih praznika nastava održava i organizira od kuće-izvijestili su iz Stožera Općine.

Online nastava trajat će do kraja ovog polugodišta, 24. prosinca, a mali Krašićani početkom idućeg bi se trebali vratiti u svoje klupe. Sve naravno ovisi o tome kako će se epidemiološka situacija dalje razvijati.