Novosti Sport Događanja

Kaufland investirao 19 milijuna eura u proširenje logističko-distributivnog centra u Jastrebarskom

11.07.2024. / Redakcija

Kaufland Hrvatska službeno je pustio u pogon dodatni objekt u sklopu logističko-distributivnog centra u Jastrebarskom od 16.000 m2 čime ukupna površina sada iznosi 92.000 m2.

Do kraja 2024. godine ovaj trgovački lanac otvorit će dvije nove poslovnice pa će broj trgovina narasti na 50, a s obzirom na daljnje planove ekspanzije, bilo je nužno stvoriti uvjete za dostavu veće količine artikala koji će kupcima u svim trgovinama diljem Hrvatske svakodnevno biti na raspolaganju.

Obilasku novog dijela logističkog centra prisustvovali su član Uprave za Prodaju i logistiku, Martin Marić, član Uprave za centralne službe, Tomislav Šapina, direktor logističko-distributivnog centra, Marko Škorpil, rukovoditeljica sektora Korporativnih komunikacija, Marija Franić, te gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel.

-S Kauflandom već godinama imamo odličnu suradnju i drago nam je što su baš naš grad prepoznali kao strateški važnu lokaciju za distribuciju proizvoda u cijelu Hrvatsku. Ovim putem čestitam Kauflandu na dovršetku još jednog impozantnog projekta te želim puno uspjeha u budućnosti – istaknuo je gradonačelnik Novosel.

-Ova investicija izuzetno je važna investicija za budućnost jer jedino proširenjem prostora možemo osigurati potrebne količine proizvoda, a samim time i visoku razinu kvalitete na koju su navikli naši kupci. Njihovo zadovoljstvo nam je na prvom mjestu i drago mi je što na ovaj način nastavljamo s uspješnom suradnjom s Gradom Jastrebarskim – istaknuo je Član Uprave za Prodaju i logistiku u Kauflandu, Martin Marić.

Podsjećamo, kao društveno odgovorni trgovački lanac, Kaufland brine i o zaštiti okoliša i klime te osim redovitog praćenja potrošnje struje i vode u svim poslovnim područjima, povezuje distribuciju proizvoda prema poslovnicama s prijevozom proizvoda dobavljača u povratku te tako smanjuje takozvane „prazne vožnje“, a samim time, i emisije CO2.

 

(Foto: Kaufland Hrvatska)

Podijeli