°C 10

Krunoslav Tandarić kandidat HSS-a za gradonačelnika Jastrebarskog

24.02.2021.

Maja Peranić

U utrku za gradonačelnika Jastrebarskog kreće predsjednik jaskanskog HSS-a Krunoslav Tandarić. Na sjednici odbora Gradske organizacije HSS-a Jastrebarsko održane 19. veljače 2021. godine, donesena je jednoglasna odluka o samostalnom izlasku HSS-a na lokalne izbore u Jastrebarskom u svibnju 2021. godine.

Kandidat za gradonačelnika bit će Krunoslav Tandarić, predsjednik i dugogodišnji član HSS-a Jastrebarsko, predsjednik Mjesnog odbora Pavlovčani, vijećnik Gradskog vijeća Grada Jastrebarskog u dva mandata te sudionik Domovinskog rata.

-Kao ponosni građanin grada Jastrebarskog svjestan sam njegovih jakih i slabih strana. Zajedničkim trudom, radom i zalaganjem jakih strana može i bit će sve više. Promjena na bolje je nužna i hitna. Posvetit ću se rješavanju problema svih svojih sugrađana, od najmlađih do umirovljenika. Pozivam sve sugrađane na zajedništvo i vjeru u mene i moj tim ljudi koji su, kao i ja, tu za njih-poručuje Krunoslav Tandarić.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika je Željka Božić, Jaskanka, dugogodišnja primalja u Vinogradskoj bolnici i pojačanje u redovima HSS-a.
Novo vodstvo HSS-a Jastrebarsko, izabrano krajem 2019. godine, za cilj ima dobrobit cijelog jaskanskog kraja te će ga ostvariti spojem novih snaga i članova s dugogodišnjim iskustvom.