Novosti Sport Događanja

Kupinec: Vozač (41) napuhao 1,74 promila, a posjedovao je i drogu

27.02.2023. / Ivana Ćurić

U vikendu iza nas kojeg je obilježila pojačana akcija nadzora vozača na jaskanskim prometnicama policija je zabilježila više događaja u prometu, a među njima je i alkoholizirani vozač uhvaćen u Kupincu kod kojeg je pronađena i droga.

-U nedjelju u 11.00 sati jaskanski policijski službenici u nadzoru prometa u mjestu Kupinec zaustavili su 41-godišnjeg vozača osobnog vozila koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola (1,74 g/kg), a kod istog je pronađena i opojna droga-izvijestila je jaskanska policija. Vozač je priveden u PP Jastrebarsko te slijedi optužni prijedlog.

No, vikend rekorder po pitanju promila bio je 26-godišnji vozač zatečen u Jastrebarskom u subotu u 00:50 sati. Ispostavilo se da je mladić vozio s 1,81 promila alkohola u krvi te je također priveden u policijsku postaju.

U petak oko 16:20 sati policija je zaustavila 24-godišnjaka u automobilu ,a ispostavilo se da isti upravlja automobilom iako mu je ranije izrečena zabrana motornim vozilima. Od ostalih događaja u petak u jutarnjim satima jedan je vozač u Jaski naletio na srnu pri čemu je nastala materijalna šteta, dok je u poslijepodnevnim satima bila prometna nesreća također u gradu, a u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Podijeli