°C 11

Mladi vozač zaustavljen u alkoholiziranom stanju, drugi vozio pod zabranom

03.03.2021.

Maja Peranić

S gotovo 2 promila alkohola u krvi 21-godišnjak je sinoć upravljao automobilom na području Jastrebarskog te ga je policija zaustavila u Donjem Desincu. Mladić je priveden u policijsku postaju i zadržan do otrežnjenja.

-U 21,55 sati policijski službenici PP Jastrebarsko u mjestu Donji Desinec prilikom nadzora prometa zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 21-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,76 g/kg). Isti priveden u PP Jastrebarsko, gdje je zadržan do otrežnjenja. Slijedi Optužni prijedlog-kazali su u policiji.

Još jednog vozača u prekršaju policija je zaustavila ranije jučerašnjeg dana, oko 17 sati u Jaski. Radilo se o vozaču koji je vozio pod zabranom. Protiv njega će se podići optužni prijedlog.

-Jučer u 17 sati policijski službenici u gradu Jastrebarsko zaustavili su u nadzoru prometa 34-godišnjeg vozača osobnog vozila koji je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. Isti priveden u PP Jastrebarsko, slijedi optužni prijedlog-izvijestili su iz jaskanske policije.