Novosti Sport Događanja

Nesreća u Klinča Selima: 37-godišnjak prebrzo vozio i sletio s ceste, teško ozlijeđen 57-godišnji putnik

01.10.2021. / Maja Peranić

Neprilagođena brzina uzrok je prometnoj nesreći koja se jučer oko 20 sati dogodila u Klinča Selima, a u kojoj je teško ozlijeđen 57-godišnji putnik. Vozilom je upravljao 37-godišnji vozač koji je automobilom sletio u putni jarak.

-37-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka marke Škoda Octavia, a kretao se nerazvrstanom cestom u Klinča Selima u smjeru sjevera. Dolaskom u Matulinovu ulicu nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste te gustoći prometa iz kojeg razloga nije pravovremeno zaustavio vozilo kada to konkretni uvjeti zahtijevaju. Tada je sletio s kolnika u putni jarak. U prometnoj nesreći je teško ozlijeđen 57-godišnji putnik iz osobnog vozila, liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice-izvijestila je PU zagrebačka.

Još jedna nesreća dogodila se jučer u Klinči, a radilo se o sudaru dva automobila prilikom kojeg je jedan od sudionika pobjegao s mjesta nesreće.

- U 19,40 sati prometna nesreća sa materijalnom štetom u mjestu Klinča Sela, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila, nakon čega se jedan od sudionika udaljio u nepoznato, a isti je naknadno pronađen od strane policijskih službenika-izvijestila je PP Jastrebarsko.

 

Podijeli