°C 21

Obavijest: radovi u naselju Domagović

17.05.2019.

Redakcija

U ponedjeljak, 20. svibnja 2019. godine počinju radovi na izgradnji sanitarne kanalizacije u Domagoviću. Bit će uspostavljena privremena regulacija prometa do 24. srpnja, kada je i predviđeno da će radovi trajati.

Radovi obuhvaćaju polaganje kanalizacijskih cijevi u naselju Domagović na području kojem se spajaju naselja Domagović i Novaki Petrovinski, na nerazvrstanim cestama i županijskoj cesti ŽC3103.

Promet će biti obustavljen za sva vozila osim interventnih i vozila stanara. Sukladno fazama izvođenja radova zatvarat će se pojedine dionice nerazvrstanih cesta.

Promet na županijskoj cesti organizirat će se naizmjeničnim propuštanjem vozila slobodnim dijelom prometnice uz regulaciju prometa gradilišnim semaforom.

Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine. Obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko.

Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.

Više o projektu na službenoj stranici nasavoda.hr.