°C 10

Policijsko izvješće: Vozio pod zabranom pa ga priveli

22.10.2020.

Maja Peranić

32-godišnjak je upravljao automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane, a policija ga je jučer zaustavila u Klinča Selima te potom privela u Policijsku postaju.

-Jučer u 21,44 sati policijski službenici PP Jastrebarsko u mjestu Klinča Sela prilikom nadzora prometa zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 32-godišnji vozač dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. Isti je priveden u PP Jastrebarsko, slijedi Optužni prijedlog-kazali su u policiji.

Tijekom nadzora prometa jaskanski su policajci opet imali posla s ilegalnim prijevoznikom metalnog otpada kojeg su zatekli također u Klinča Selima.

- Jučer u 8,45 sati policijski službenici su u mjestu Klinča Sela zatekli 27-godišnjeg muškarca koji je s teretnim vozilom prevozio metalni otpad, a ne posjeduje odobrenje Ministarstva zaštite okoliša i prirode za skupljanje otpada. Podnijeta je obavijest o počinjenom prekršaju-izvijestila je PP Jastrebarsko.

Policija je izvijestila i o prometnoj nesreći koja se dogodila u Gornjem Desincu jučer oko 5 sati ujutro kada je došlo do slijetanja osobnog automobila s ceste. Nastala je materijalna šteta.