Novosti Sport Događanja

„Poštujte naše znakove“: Jaskanska policija pojačano nadzire promet u školskim zonama

06.09.2021. / Petar Brnada

Povodom početka nove školske godine, Policijska postaja Jastrebarsko provodit će akciju „Poštujte naše znakove“, kako bi se postigla što veća sigurnost djece na cesti, tj. zaštita i sprečavanja ugrožavanja njihovih života. 

-Povodom akcije „Poštujte naše znakove“ policijski službenici Policijske postaje Jastrebarsko pojačano će vršiti kontrolu prometa u zonama škola i sankcionirati prometne prekršaje prema nediscipliniranim vozačima, odnosno prema vozačima koji ne poštuju prometne propise, a poglavito prekršaje ne poštivanja prednosti prolaska pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu, nepoštivanje ograničenja brzine, nepropisno parkiranje vozila, a osobito na nogostupu i pješačkim prijelazima, kao i druge prometne prekršaje- kažu iz jaskanske policije.

Stoga upozoravaju sve sudionike u prometu, a posebice vozače da se pridržavaju prometnih propisa kako bi se povećala sigurnost svih sudionika u prometu, a poglavito djece.

-Obavještavamo vas da je od 06. rujna 2021. godine djelatnicima upravnih poslova u Policijskoj postaji Jastrebarsko (izdavanje osobnih iskaznica, putovnica, vozačkih dozvola i dr.) određeno novo radno vrijeme od 08,00 do 16,00 sati, odnosno rad sa strankama u vremenu od 08,00 do 15,00 sati (od ponedjeljka do petka)-dodali su iz PP Jastrebarsko.

Podijeli