°C 12

PP Jastrebarsko: Novo ljetno radno vrijeme

14.06.2019.

Redakcija

Iz PP Jastrebarsko obavještavaju korisnike da u periodu od 17. lipnja 2019. godine do 30. kolovoza 2019. godine djelatnicima upravnih poslova u Policijskoj postaji Jastrebarsko (izdavanje osobnih iskaznica, putovnica, vozačkih dozvola i dr.) određeno novo ljetno radno vrijeme. 

Ljetno radno vrijeme počinje od 7:00 sati do 15:00 sati, odnosno rad sa strankama u vremenu od 07,00 do 14,00 sati (od ponedjeljka do petka).

Tijekom današnjeg dana na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, provest će se akcija „Zaštita pješaka“, kojom će se represivno postupati prema vozačima koji ne propuste pješaka koji je već stupio na pješački prijelaz, kao i prema pješacima koji ne prelaze kolnik na predviđenom mjestu za pješake,odnosno preko pješačkog prijelaza. 

Nadalje, tijekom vikenda na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko provodit će se pojačan nadzor vozila i vozača, a koje se provodi zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, poglavito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.

Ovim putem iz PP Jastrebarsko mole sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila kako bi povećali sigurnosti svih sudionika u prometu.