Novosti Sport Događanja

Tijekom vikenda tri prometne nesreće na području Jastrebarskog : Isto toliko zaustavljenih vozača pod utjecajem alkohola

16.01.2023. / Redakcija

Tijekom vikenda je došlo do nekoliko nesreća na širem području Jastrebarskog.

Prva se dogodila u subotu u 12:20 sati u Gornjoj Kupčini, gdje je došlo do sudara između osobnog i teretnog vozila, a nastala je samo materijalna šteta.

U nedjelju se u 3 sata u noći dogodila nesreća u Donjoj Zdenčini u kojoj je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede. Naime, došlo je do naleta osobnog vozila na žičano-betonsku ogradu, nakon čega se automobil udaljio u nepoznato, a naknadno su vozača i automobil pronašli policijski službenici.

Isti dan u 12:30 sati došlo je i do proometne nesreće u Pisarovini u kojoj je autoomobil naletio na psa koji je bio bez nadzora vlasnika.

Istovremeno je policija tijekom vikenda provodila pojačan nadzor vozila i vozača prilikom koje je zaustavljeno tri vozača pod utjecajem alkohola, a rekorder se našao u samom gradu Jastrebarskom gjde je 40-godišnji vozač napuhao 2,54 promila nakon čega je priveden u Policijsku postaju Jastrebarsko do otrežnjenja.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Podijeli