°C 17

Traže se najzaslužniji pojedinci Grada Jastrebarskog

09.07.2020.

Petar Brnada

Odbor za dodjelu javnih priznanja Gradskog vijeća Grada Jastrebarskog raspisao je natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja za 2020. godinu.

Javna priznanja Grada Jastrebarskog dodjeljuju se domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama u znak priznanja za naročite uspjehe na svim područjima gospodarskog i društvenog života od značaja za Grad Jastrebarsko, podsjećaju iz Grada.

Među javnim priznanjima Grada Jastrebarskog su 'Nagrada za životno djelo Grada Jastrebarskog', 'Nagrada Grada Jastrebarskog' te 'Priznanje počasni građanin Grada Jastrebarskog'.

-Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Jastrebarskog mogu podnijeti fizičke i pravne osobe. Prijedlog za dodjelu javnih priznanja podnosi se pismeno s iscrpnim obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom, a rok za podnošenje je 11. rujan 2020. godine. Adresa na koju se podnose prijedlozi je Gradsko vijeće Grada Jastrebarskog, Odbor za dodjelu javnih priznanja, 10450 Jastrebarsko, Trg J.J. Strossmayera 13 u zatvorenoj omotnici s napomenom „PRIJEDLOG ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA GRADA JASTREBARSKOG“ ili putem e-maila javna.priznanja@jastrebarsko.hr.- priopćili su iz Grada.

Priznanja će biti dodijeljena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada Jastrebarskog, a natječaj i potrebne obrasce za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Jastrebarskog možete preuzeti OVDJE.

Foto: Grad Jastrebarsko