Novosti Sport Događanja

Tri osobe ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći u Klinča Selima! Policija traži svjedoke

05.07.2024. / Maja Peranić

Jedna je osoba teže, a dvije su lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila u Klinča Selima na staroj Karlovačkoj. Osim policije intervenirali su i vatrogasci su sudjelovali s navalnim vozilom, kombi vozilom te 16 vatrogasaca. 

Policija moli za pomoć i traži svjedoke ove prometne nesreće kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima je do nesreće došlo.

-U četvrtak, 4. srpnja 2024. godine u 23.10 sati u Klinča selu, u Karlovačkoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil marke Citroen, osobni automobil marke Fiat i autobus marke MAN. Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6281-033 ili 192. - izvijestila je PU zagrebačka.

(foto: Vatrogasci Klinča Sela FB)

Galerija slika

Tri osobe ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći u Klinča Selima! Policija traži svjedoke Tri osobe ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći u Klinča Selima! Policija traži svjedoke Tri osobe ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći u Klinča Selima! Policija traži svjedoke Tri osobe ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći u Klinča Selima! Policija traži svjedoke

Podijeli