°C 12

U Donjem Desincu lančani sudar te već tradicionalno krađa goriva na benzinskoj u sklopu auto ceste

29.11.2019.

Redakcija

Jaskanska policija evidentirala je nekoliko događaja tijekom jučerašnjeg dana.  U 11:45 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Cvetković, gdje je došlo do sudara između teretnog i osobnog vozila.

U 16:25 sati zaprimljena je dojava o krađi benzina na benzinskoj postaji u mjestu Donji Desinec koja je u sklopu auto ceste, gdje je nepoznati vozač natočio gorivo u spremnik vozila nakon čega se udaljio ne plativši račun za natočeno gorivo u iznosu od 682 kuna. Daljnji rad se nastavlja. U nekoliko navrata smo od policije zatražili povratnu informaciju je li ikoji vozač 'otkriven' ili kažnjen, s obzirom da benzinska postaja ima kamere, no nikada nismo dobili odgovor, a krađe se događaju svakog mjeseca.

U 17:20 sati  dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Donji Desinec, gdje je došlo do sudara između četiri osobna vozila, kratko su priopćili iz policije.

U 20:50 sati policijski službenici  u mjestu Jastrebarsko na parkiralištu zatekli su muškarca u vozilu, kod kojeg je pronađena manja količina marihuane. Isti priveden u PP Jastrebarsko, slijedi Optužni prijedlog.