°C 24

Uspješna intervencija DVD-a Cvetković, ugasili požar kontejnera u zatvorenom prostoru u Gospodarskoj zoni

10.01.2020.

Redakcija

Policija je jučer zaprimila dojavu o krađi kosilice iz dvorišta obiteljske kuće u mjestu Donji Desinec. 

U 13:15 sati zaprimljena je i dojava da je u kući u mjestu Konjarić  pronađen mrtav šezdesetpetogodišnji muškarac. Na mjesto događaja izašao mrtvozornik, nisu uočeni tragovi nasilne smrti, te je mrtvo tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije. 

U 19:30 sati nepozvano u službene prostorije PP Jastrebarsko pristupio je dvadesetšestogodišnji muškarac  za kojim je bila raspisana potraga. Na okolnosti potrage obavljen obavijesni razgovor.  

Noćas, u 03:55 sati zaprimljena je dojava o požaru u krugu poduzeća u mjestu Čabdin.  Požar ugašen od strane pripadnika DVD Cvetković. Prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba.

-U 3:55 sati zaprimili smo dojavu o požaru kontejnera u zatvorenom prostoru u Gospodarskoj zoni (Kaufland logistika). Na mjesto intervencije dolazimo za 8 minuta od dojave sa 9 operativnih vatrogasaca Dvd Cvetković i dva vozila. Za potrebe intervencije angažiran je i radni stroj. Požar je ugašen, a intervencija je uspješno završena u 5:48 sati-, priopćili su vatrogasci putem društvenih mreža.

 

Vikend akcija

Tijekom vikenda na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, provodit će se pojačan nadzor vozila i vozača, a koje se provodi zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, poglavito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.