Novosti Sport Događanja

Uz proslavu za 45. rođendan Srednje škole Jastrebarsko otvorena i učionica na otvorenom

08.03.2023. / Ivana Ćurić

Srednja škola Jastrebarsko ovih dana proslavila je 45 godina rada, a tom prilikom održana je svečanost u samoj školi, predstavljeni uspjesi učenika,kampanje i projekte u kojima sudjeluju profesori i učenici te je otvorena učionica na otvorenom.

Svečanost je bila pripremljena kao panel na kojem su predstavili dio uspjeha iz ove školske godine. Predstavljena je tako izložba crteža "Žene koje su promijenile povijest" učenice Ee Helene Koprivnjak Barišić (4.g2), čiji je mentor Goran Vreš. Prisutnima je najavljen i povijesni uspjeh učenice Sare Studen (3.g2) koja će sudjelovati na Međunarodnom turniru mladih fizičara, a njezina je mentorica Vanja Novosel. Kampanju „Reci nasilju THE END“ školi su predstavili učenici Loren Stunja (3.g1) i Jakov Kupina (3.g2), te mentorice Matija Bojić i Barbara Jerečić. Diseminaciju projekta Erasmus+ „Napunimo baterije“ uspješno su odradili učenici Antonio Gomerčić (3.s) i Luka Šebečić (1.s) te nastavnice Ivana Golubić i Ines Brlek.Plesačice Tara Terihaj, Helena Ljubetić, Marta Miletić, Renee Horvat, Jelena Bobinski i Lorena Perjević izvele su koreografiju s kojom su osvojile 2. mjesto na Državnom prvenstvu u sportskom plesu, uz pomoć mentorica Željke Kovačić i plesne mentorice Lane Jerčinović.

U ime Grada Jastrebarskog ovaj je važan rođendan čestitala zamjenica gradonačelnika Nikolina Ribarić, a ravnateljica Sonja Stipanović uz pomoć učenica odmotala je mašnu s nove učionice na otvorenom koja je i službeno otvorena povodom 45. rođendana.

-Ovom prilikom smo i službeno otvorili učionicu na otvorenom koja je nastala u suradnji s Drvnom industrijom Rubinić. Dori i Hana Rubinić, učenice 1.e i 2.e razreda s ravnateljicom "odmotale" su našu novu vanjsku učionicu. Još jednom velika hvala svim vanjskim partnerima i suradnicama koji podržavaju naš rad. Spremni smo prigrliti aktivnosti i projekte koji nas tek čekaju te nove uspjehe naših učenika i nastavnika-poručili su iz Srednje škole Jastrebarsko kojoj želimo puno uspjeha u godinama pred njom.

 

(Izvor i foto: Grad Jaska, Srednja škola Jastrebarsko)

Galerija slika

Uz proslavu za 45. rođendan Srednje škole Jastrebarsko otvorena i učionica na otvorenom Uz proslavu za 45. rođendan Srednje škole Jastrebarsko otvorena i učionica na otvorenom Uz proslavu za 45. rođendan Srednje škole Jastrebarsko otvorena i učionica na otvorenom Uz proslavu za 45. rođendan Srednje škole Jastrebarsko otvorena i učionica na otvorenom Uz proslavu za 45. rođendan Srednje škole Jastrebarsko otvorena i učionica na otvorenom Uz proslavu za 45. rođendan Srednje škole Jastrebarsko otvorena i učionica na otvorenom

Podijeli