°C 27

Velika Jamnička: Muškarac (35) vozio bez položenog vozačkog, sletio s ceste i ozlijedio se

31.07.2020.

Maja Peranić

35-godišnjak je ozlijeđen prilikom slijetanja vozila s ceste u zavoju u Velikoj Jamničkoj. Kako doznajemo od policije, nije imao vozačku dozvolu.

Nesreća se jučer oko 19 sati dogodila u Velikoj Jamničkoj. 35-godišnji je vozač, bez položenog vozačkog ispita, upravljao automobilom te u zavoju izgubio nadzor nad njim zbog čega je sletio s ceste.

-U 19,10 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u mjestu Velika Jamnička, gdje je 35-godišnji vozač upravljao osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te u zavoju, izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolika, kojom prilikom je zadobio tjelesne ozljede – izvijestila je PP Jastrebarsko.

Još jedna prometna nesreća dogodila se sinoć u Krašiću. Policija javlja kako je riječ o nepoznatom vozaču koji je zbog neprilagođene brzine sletio van kolnika i udario u metalnu ogradu te se udaljio u nepoznato.

-U 00,29 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Krašić, gdje je nepoznati vozač upravljao nepoznatim vozilom, te uslijed neprilagođene brzine sletio van kolnika i udario u metalnu ogradu, nakon čega se udaljio u nepoznato-rekli su iz policije koja radi na slučaju.