°C 19

Vikend na jaskanskim cestama: Četiri nesreće, dvoje ozlijeđenih, kazne prebrzima...

14.09.2020.

Maja Peranić

Iz vikend izvješća PP Jastrebarsko izdvajaju se vijesti iz prometa. Na cestama našeg kraja nije bilo mirno, u prometnim nesrećama koje su se dogodile za vikend bilo je i ozlijeđenih.

U Orešju Okićkom jučer je prilikom vožnje traktor sletio s ceste, a jedna je putnica zadobila tjelesne ozlijede. Nesreća se dogodila oko 17 sati.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila u Klinča Selima. Kako doznajemo, u nesreći su sudjelovala četiri vozila.

- U subotu u 10,24 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u mjestu Klinča Sela, gdje je došlo do sudara između četiri vozila kojom prilikom je jedan od sudionika zadobio tjelesne ozljede – izvijestila je policija.

Uzrok jedne od nesreća bila je prebrza vožnja. U Kupeć dolu je 31-godišnja vozačica zbog nepropisne brzine prilikom vožnje sletjela s ceste. Nastala je materijalna šteta na automobilu.

Inače, tijekom policijske akcije ovog vikenda zbog prebrze vožnje kažnjeno je troje vozača, dok je jedan kažnjen zbog upravljanja automobilom pod utjecajem alkohola.

Još jedna nezgoda u prometu dogodila se u petak oko 22 sata, u naselju Vukšin Šipak gdje je automobil naletio na divlju svinju. Nastala je materijalna šteta na automobilu.