°C 1

Vikend rekorder uhvaćen u Jaski, dogodile se i tri prometne nesreće

16.11.2020.

Ivana Ćurić

Jaskanska policija tijekom vikenda evidentirala je nekoliko različitih događaja, među njima bile su i tri prometne nesreće, a u martinjskom vikendu jedan je vozač uhvaćen za volanom u pijanom stanju.

Čak tri vozila sudjelovala su prometnoj nesreći koja se u petak u 12:25 dogodila u Jastrebarskom. Sreća je da nitko u njoj nije ozljeđen već je nastala samo materijalna šteta na vozilima.

Dan kasnije, u subotu, 14. studenog, još jedna prometna nesreća dogodila se u Gucima Draganičkima. Tamo je u 2 sata u noći jedan vozač s osobnim automobilom sletio s ceste i također prošao bez ozljeda.

Istog dana, u večernjim satima , točnije u 21,45 sati policijski službenici PP Jastrebarsko u Jaski su prilikom nadzora prometa zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 63-godišnji vozač. Kako je isti bio podvrgnut alkotestu ispostavilo se d aje za volan sjeo pod utjecajem alkohola, a alkotest je pokazao 1,55 promila.

Vozač je priveden u PP Jastrebarsko, gdje je zadržan do otrežnjenja, a slijedi mu Optužni prijedlog. Inače, tijekom pojačanog postupanja po nadzoru vozača povodom Martinja jaskanska policija uhvatila je ukupno troje vozača pod utjecajem alkohola, a devetero vozača kažnjeno je zbog prebrze vožnje.

Također u subotu, nešto prije ponoći dogodila se i treća prometna nesreća, ovoga puta u Kostanjevcu gdje je još jedno vozilo sletjelo s ceste.