Novosti Sport Događanja

Zbog visokog vodostaja Kupe očekuje se izlijevanje u Pisarovini

17.05.2023. / Ivana Ćurić

Zbog trenutnih i najavljenih vremenskih neprilika, načelnik Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije Ervin Kolarec sazvao je sjednicu županijskog Stožera s ciljem kvalitetne pripreme svih operativnih službi za potencijalne intervencije.

Na području Zagrebačke županije stanje je trenutno stabilno, a visok vodostaj Kupe i potencijalno izlijevanje se očekuje u Pisarovini.

Načelnik Općine Tomo Kovačić obratio se Stožeru civilne zašite Zagrebačke županije da se osigura 50 tona pijeska, što je Stožer i odobrio, te je odmah izdan i nalog Županijskim cestama Zagrebačke županije za dostavu na područje Pisarovine.

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije nastavlja redoviti pratiti i procjenjivati situaciju na području Zagrebačke županije te provoditi pripremne mjere sukladno trenutnim potrebama u suradnji s Hrvatskim vodama te općinskim i gradskim Stožerima civilne zaštite.

Galerija slika

Zbog visokog vodostaja Kupe očekuje se izlijevanje u Pisarovini Zbog visokog vodostaja Kupe očekuje se izlijevanje u Pisarovini Zbog visokog vodostaja Kupe očekuje se izlijevanje u Pisarovini Zbog visokog vodostaja Kupe očekuje se izlijevanje u Pisarovini

Podijeli