Novosti Sport Događanja

Žetva medalja Klinčaselskih mažoretkinja: Odlični nastupi na državnom prvenstvu u Biogradu

08.05.2023. / Redakcija

Iza Klinčaselskih mažoretkinja je sjajan vikend. Na 26. državnom prvenstvu mažoretkinja održanom u Biogradu djevojke su osvojile pet medalja. Seniorka Viktorija Tepeš je osvojila zlatnu medalju, kao i juniorski duo Nika Luketić i Lara Jemić. Juniorka Mia Lojen osvojila je srebrnu medalju u solo programu.

Seniorska formacija u kategoriji štap je osvojila 2.mjesto i titulu viceprvakinja Hrvatske, a juniorska formacija u kategoriji štap je osvojila 3. mjesto, dok se kadetski sastav morao zadovoljiti tek osmim mjestom.

Na natjecanju je sudjelovalo 33 formacije, 40 neformacija i 257 natjecateljica u kategoriji "Prvi i viši korak".

- Iznimno smo ponosni na rezultate koji su iz godine u godinu bolji i poticaj za daljnji rad. Čestitamo od srca svim timovima iz drugih gradova i općina – rekla je Katarina Sakoman, predsjednica Klinčaselskih mažoretkinja.

Galerija slika

Žetva medalja Klinčaselskih mažoretkinja: Odlični nastupi na državnom prvenstvu u Biogradu Žetva medalja Klinčaselskih mažoretkinja: Odlični nastupi na državnom prvenstvu u Biogradu Žetva medalja Klinčaselskih mažoretkinja: Odlični nastupi na državnom prvenstvu u Biogradu Žetva medalja Klinčaselskih mažoretkinja: Odlični nastupi na državnom prvenstvu u Biogradu Žetva medalja Klinčaselskih mažoretkinja: Odlični nastupi na državnom prvenstvu u Biogradu Žetva medalja Klinčaselskih mažoretkinja: Odlični nastupi na državnom prvenstvu u Biogradu Žetva medalja Klinčaselskih mažoretkinja: Odlični nastupi na državnom prvenstvu u Biogradu

Podijeli