Novosti Sport Događanja

07.06.2023. Za vas su čučnjevi, marinci i sklekovi mačji kašalj? Prijavite se na izazov i pokažite da ste najfit Jaskanac ili Jaskanka!

U subotu 17. lipnja s početkom u 17:30 sati Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i udruga SportEdu organiziraju po prvi puta rekreativni izazov za sve Jaskanke i Jaskance na kojem ćemo saznati tko je „najfit“!

02.06.2023. Sportaši čistili Japetić

Povodom Međunarodnog dana bioraznolikosti i Dana zaštite prirode u RH, HPD Jastrebarsko organizirao je akciju čišćenja na Japetiću.

31.05.2023. Četiri medalje za OK Jelen na Državnom prvenstvu: Solenički državni prvak u orijentacijskom sprintu

Članovi Orijentacijskog kluba Jelen sudjelovali su u nedjelju na Državnom prvenstvu u orijentacijskom sprintu i preciznoj orijentaciji, a vratili su se s jednim državnim prvakom i trojicom viceprvaka.

27.05.2023. Šlatu treći mandat na čelu Sportske zajednice

Na vodstvu Zajednice je da osim sredstava osigurana iz Gradskog proračuna osiguraju i privuku dodatne izvore prihoda koji će se usmjeriti na klubove s ciljem poboljšanja kvalitete sustava treninga i natjecanja.

25.05.2023. Ante Živković iz AK Zaprešić pobjednik Jaskanskog polumaratona, najbolji Jastreb Josip Španić na sjajnom četvrtom mjestu!

Na 24. Jaskanskom polumaratonu koji nosi ime preminulog predsjednika AK Jastreb 99 Predraga Bošnjaka, trčalo je preko 200 atletičara iz cijele Hrvatske.

23.05.2023. Majcunić: Uz pomoć naših navijača pokušat ćemo izboriti treću utakmicu u Zadru

Jedan od najistaknutijih jaskanskih sportaša, Ivan Majcunić, koji već nekoliko sezona nosi dres zagrebačke Cibone, pozvao je navijače na drugi dvoboj polufinala prvenstva Hrvatske protiv Zadra.

22.05.2023. Jastrebovi deklasirali Lomnicu i osigurali titulu!

Sve dvojbe oko titule prvaka Jedinstvene županijske nogometne lige, ako ih je uopće bilo, otklonili su nogometaši Jaske Vinogradar u izravnom okršaju s drugoplasiranom Lomnicom.

20.05.2023. Bubbles run liga i ove godine na najbolji način povezala trčanje i plešivičke vinare

Iza nas je još jedna Bubbles run liga koja na najbolji način povezuje sport i vino plešivičkih vinara.

18.05.2023. Košarkaški klub Jaska proslavio 40. rođendan, Zdenko Vuković Cena objavio još jednu izvrsnu sportsku knjigu

U dvorani Glazbene škole Jastrebarsko okupile su se sve generacije jaskanskih košarkaša na promociji knjige Zdenka Vukvića Cene "40 godina Košarkaškog kluba Jaska".

16.05.2023. Novo slavlje Jaske Vinogradar, u idućem kolu protiv Lomnice Jastrebovi mogu potvrditi titulu!

Nogometaši Jaske Vinogradar odigrali su još jednu sjajnu utakmicu na put prema naslovu prvaka Jedinstvene županijske lige.

15.05.2023. U Jastrebarskom obilježen Međunarodni dan tjelesne aktivnost

"Dan kretanja za zdravlje" održan je u organizaciji Jastreb extreme društva za sport i rekreaciju, a povodom Međunarodnog dana tjelesne aktivnosti.

11.05.2023. Viktorija Oslaković treća na međunarodnom turniru u Opatiji!

U Opatiji je održan 7. Opatija open međunarodni turnir za mlađe kategorije, turnir iz kalendara Hrvatskog stolnoteniskog saveza koji je bodovan za rang liste sa visokim koeficijentom 1,0.

Četiri medalje za OK Jelen na Državnom prvenstvu: Solenički državni prvak u orijentacijskom sprintu

Sportaši čistili Japetić

Prikazano 1 - 12 od 2138