Novosti Sport Događanja

Aktivan život- aktivna zajednica

31.03.2015. / Nefertum IT
U gradu Jastrebarskom kreće novi sportsko-rekreacijski projekt Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme pod nazivom „AKTIVAN ŽIVOT - AKTIVNA ZAJEDNICA“. Ovaj projekt objedinjuje vrlo dobro posjećene prošlogodišnje projekte: vježbanje u dječjem vrtiću Radost, vježbanje za ljude treće životne dobi i nordijsko hodanje u Parku, a ove godine uz male izmjene svi spomenuti projekti nastavljaju s radom.

-Cilj ovog projekta je da se uključi što više građana u različite organizirane sportsko rekreacijske aktivnosti, a sve u cilju očuvanja zdravlja, te da samim time građani aktivno pridonesu poboljšanju svojeg tjelesnog i zdravstvenog statusa- poručuju iz Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme.  

hodanje velika.jpg

Besplatno vježbanje u dječjem vrtiću Radost kojim se djeci osigurava dodatni sat tjelesnog vježbanja počinje sutra, kada započinje i nordijsko hodanje u Parku s početkom u 17,30 sati. Projekt nordijskog hodanja će se provoditi tijekom cijele godine ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17,30 sati, dok vježbanje za ljude treće životne dobi zopočinje u četvrtak u 18,30 sati u Centru za kulturu, a osim četvrtkom spomenuti će se program održavati i utorkom.

Podijeli