Novosti Sport Događanja

Aktivni Jastrebovi atletičari

23.04.2015. / Nefertum IT
Atletičari Jastreba 99 sudjelovali su na prvoj utrci Planinskog kupa Hrvatske "Biser Slavonije" na Papuku, gdje je najbolji rezultat ostvarila Maja Resman koja je zauzela peto mjesto u ukupnom plasmanu žena, te drugo u kategoriji seniorski. Oana Adina Bacanu je bila šesta u ukupnom plasmanu, te četvrta u kategoriji, dok su peto mjesto u svojim kategorijama osvojili Tomislav Sekopet i Predrag Bošnjak.

atletika velika.jpg
FOTO: AK Jastreb 99

Sljedeća utrka Planinskog kupa na rasporedu je 1. svibnja u Drnišu na Promini.

Dobar početak sezone za mlađe kategorije
Na Prvenstvu u krosu Hrvatske atletske lige sjever održanom protekle subotu u Vrbovcu u kategoriji mlađih kadetkinja, mlada jaskanska atletičarka Mia Major je osvojila deveto mjesto sa svega 16 sekundi zaostatka za pobjednicom.

atletika velika 1.jpg
FOTO: AK Jastreb 99

Vijestima iz atletskog sporta treba nadodati kako je prošlog vikenda održana najteža i najduža hrvatska utrka "100 milja Istre" koju su s uspjehom otrčala i dva jaskanska atletičara.

-U teškim uvjetima, po snijegu i kiši Alen Štefanac je za 41 sat savladao 7 000 metara visinske razlike i pretrčao 173 km dugu stazu. Na kraćoj stazi od 65 kilometara utrku je završio i Vladimir Haramija- poručili su iz Atletskog kluba Jastreb 99.

Podijeli