Novosti Sport Događanja

Andrija Klepić izborio državni masters

29.01.2015. / Nefertum IT
Najmlađi kadet Stolnoteniskog kluba Jaska, Andrija Klepić odličnim je nastupom stigao do četvrtfinala na trećem turniru Hrvatskog stolnoteniskog saveza u konkurenciji svih najboljih najmlađih kadeta Hrvatske. U četvrtfinalu je pokleknuo od prvog nosioca i trenutno prvoplasiranog igrača s rang liste, kojem je pružio dobar otpor. Mladom Klepiću ovo je bio prvi nastup na turniru iz HSTS-ove serije, a ovim rezultatom je ostvario i direktan plasman na državni masters koji će se održati u Puli uz sudjelovanje šesnaest najboljih igrača.

pingac velika.jpg

-Kako je dosad nastupio na samo četiri turnira od ukupno devet održanih, a koji se boduju za rang liste najmlađih kadeta Hrvatske Andrija trenutno zauzima 15. mjesto na rang listi, ali kako se za konačan poredak na kraju sezone boduje samo najboljih šest rezultata s turnira postoji vjerojatnost da će značajnije napredovati prema vrhu rang liste pošto za njega nema gubitka bodova za razliku od onih koji su već popunili kvotu od šest turnira- kažu nam iz Stolnoteniskog kluba Jaska.  

Nova geneneracija mladih stolnotenisača

Tko zna možda stopama Andrije Klepića, krene netko od novo upisanih dječaka i djevojčica, jer je klubu  dva dana pristupilo 22 mališana predškolskog uzrasta, te prvog i drugog razreda koje su treneri počeli upoznavati s vještinama stolnog tenisa. Za sve njih klub je osigurao nove rekete. S obzirom na veliki broj djece u radu su angažirana čak četvorica trenera, Anton Erak, Tomislav Ciban, Mirko Rajčević i Zvonimir Kirin, a pomažu im i bivši te sadašnji igrači kluba. U klubu posebno ističu da je upisano 14 djevojčica od kojih se očekuje da u budućnosti budu nasljednice generacije djevojaka koje sada nastupaju u hrvatskoj Superligi.

pingac velika 1.jpg
FOTO: STK Jaska

Podijeli