Novosti Sport Događanja

ANTON GLASNOVIĆ: "Ovo je san svakog sportaša"

09.08.2016. / Nefertum IT
Hrvatska sportska javnost ne prestaje brujiti o uspjehu hrvatskog strijelca Josipa Glasnovića koji je sinoć osvojio zlatno odličje na Olimpijskim igrama. Finale se sa posebnom pozornošću pratilo i u njegovoj rodnoj Dubravi gdje su se okupili brojni prijatelji i rodbina koji su ovaj fantastičan uspjeh slavili do ranih jutarnjih sati.

-Moram vam priznati kako smo sve pratili s velikim emocijama jer ovo je san svakog sportaša. Bilo je neizvjesno, živci su radili, a potekle su i suze radosnice. Još uvijek nismo svjesni što je napravio. Veličanstven je to uspjeh kojeg postižemo drugu Olimpijadu za redom- o prvim će dojmovima Josipov stariji brat Anton, koji je na Olimpjskim igrama sudjelovao prije četiri godine u Londonu.

brat velika.jpg
Braća Glasnović u društvu sportskog prijatelja Milivoja Tečeca

Antonu mobitel ne prestaje zvoniti, brojni novinari željni su priča i ekskluziva, no usprkos tome Anton se sinoć uspio nakratko čuti i s bratom i čestitati mu na najvećem uspjehu.

-On je sada razapet po Selu gdje su ga također dočekali, a otišao je i do Hrvatske kuće. Zaželio sam mu sretan povratak kući gdje ćemo ga svi dočekati i čestitati mu na ovom fantastičnom uspjehu- rekao nam je Anton.

Na Zračnoj luci Zagreb gdje bi Anton trebao sletjeti u četvrtak u večernjim satima očekuju se i tamburaši za koje je zadužen otac Franjo koji ih je doveo i prije četiri godine kada su Hrvati također bili najbolji u trapu zahvaljujući Antonu Glasnoviću.

Podijeli