Novosti Sport Događanja

Autodijelovi Tokić& Zloćo i prijatelji dobro guraju na Kutiji šibica

13.12.2016. / Igor

Mladen Zlodi- Zloćo svima znani jaskanski zaljubljenik u mali nogomet nije propustio niti ovogodišnje 46. izdanje Kutije šibica prijavivši svoju momčad, Autodijelovi Tokić& Zloćo i prijatelji za nastup u veteranskom dijelu turnira. Prve dvije prepreke momčad je apsolvirala s upjehom, jer u prvom kolu sa 7:1 je pobijeđena momčad Supersport kladionice, dok su u drugom kolu njegovi puleni s 4:2 porazili Metronet.

-Imamo nešto teži ždrijeb nego prošle godine, jer nas u sljedećoj rundi u nedjelju očekuje pobjednik susreta između Stomatološkog centra Flegar i dvostrukih pobjednika Ridenta. Kada bi uspjeli preskočiti i tu prepreku tada bismo igrali protiv Promotinplaya- priča nam Zloćo koji je sastavio zanimljivu momčad u kojoj uz provjerene domaće snage igra i nekoliko zanimljivih malonogometnih imena.

Od domaćih igrača tu su Nino Sablić, Mislav Bradvić, Anđelko Vlašić, Neno Budišćak i Tomislav Kelava koje su pojačali Alen Jukić, Dinko Miljković, Goran Jolić, Željko Mitraković i Milivoje Simeunović.

-Moram se zahvaliti i gospodinu Frani Spajiću iz marketinga Autodijelova Tokić što nas sponzorira u posljednje tri godine jer bez njegove pomoći teško da bi u ovom sastavu mogli igrati- kaže Zloćo koji je momčad prijavio i za nastup na varaždinskom turniru te u Karlovcu gdje je lani njegova družina zaustavljena u finalu zbog čega ovoga puta žele napraviti korak dalje.

Podijeli