Novosti Sport Događanja

Bregana pobjednik turnira limača u Okiću

25.08.2014. / Nefertum IT
U organizaciji Nogometnog kluba Dinamo iz Okića u subotu je u istoimenom mjestu održan nogometni turnir limača koji je okupio 12 momčadi. Prijavljene momčadi u prvom dijelu turnira su razigravale u tri skupine, a od četvrtfinala se igralo na ispadanje.

Polufinala su ponudila uzvratne dvoboje iz skupina, ali s drugačijim ishodima. U prvom dvoboju Bregana je s 1:0 pobijedila Prečko uzvrativši im tako za poraz iz skupine. Isto se dogodilo i u drugom polufinalnom susretu u kojem je Rudeš s 2:0 nadvisio Vinogradar, koji je na kraju osvojio četvrto mjesto izgubivši utakmicu za treće mjesto od Prečkog s uvjerljivih 4:0.

okic velika 1.jpg
FOTO: Nogometni klub Dinamo Okić

Finale između Bregane i Rudeša ponudilo je rezultatski najuzbudljiviju utakmicu u kojoj nije bilo pogodaka, nakon čega se pristupilo izvođenju udaraca s bijele točke. Precizniji su bili igrači Bregane koji su na taj način osvojili prvi turnir limača u Okiću.

okic velika.jpg
FOTO: Nogometni klub Dinamo Okić

Za najboljeg golmana proglašen je Jakov Grgat iz Bregane, najbolji strijelac bio je Marko Kardum iz Prečkog, dok je za najboljeg igrača proglašen Leo Šarlija iz Rudeša.

REZULTATI
ČETVRTFINALA: Prečko- Jaska 4:0, Bregana- Šparta 2:0, Vinogradar- Bistra 4:0, Dinamo Okić- Rudeš 0:1
POLUFINALA: Prečko- Bregana 0:1, Vinogradar- Rudeš 0:2
ZA TREĆE MJESTO: Prečko- Vinogradar 4:0
FINALE: Bregana- Rudeš 0:0 (3:1)

Podijeli