Novosti Sport Događanja

Časnim porazom na Poljudu se oprostili od Kupa

05.03.2015. / Nefertum IT
U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog kupa Hajduk je s 3:0 svladao Vinogradar koji se na taj način oprostio od ovog natjecanja. I u susretu igranom na Poljudu igrači Hajduka su ponovili rezultat iz Mladine plasiravši se s ukupnih 6:0 u polufinale.

hajduk velika.jpg
FOTO: HNK Hajduk

Na prvi se pogodak čekalo do 12. minute u kojoj je za vodstvo Hajduka pogodio Goran Jozinović nakon proigravanja Andrije Balića, koji je poviso na 2:0 nakon asistencije Artema Milevskog. Bio je to i rezultat s kojim se otišlo na odmor da bi konačnih 3:0 u 62. minuti postavio najbolji igrač utakmice, mladi Andrija Balić.

- Mi smo došli na Poljud prezentirati što bolji nogomet. Priželjkivali smo snošljiv poraz, to smo i ostvarili. Znali smo da je Hajduk najopasniji po bokovima, to smo pokušavali i zatvoriti, a svojim momcima čestitam na dobroj utakmici- izjavio je za medije trener Vinogradara, Stjepan Gomerac.

hajduk velika 1.jpg
FOTO: HNK Hajduk

UZVRTNA UTAKMICA ČETVRTFINALA KUPA HRVATSKE
HNK HAJDUK – NK VINOGRADAR 3:0 (2:0)

STRIJELCI: 1:0 Jozinović (12), 2:0 Balić (26), 3:0 Balić (62)
HNK HAJDUK: Kalinić, Nižić, Maloča, Milović, Vršajević, Caktaš (od 46. Vuković), Mezga, Jozinović, Balić (od 64. Vlašić), Milevski (od 46. Kurbanov), Maloku. TRENER: Stanko Poklepović
NK VINOGRADAR: Jurić- Bare, Vukić (od 83. Bucković), Tomić, Kahrimanović, Palčić, Mačešić (od 88. Španić), Galić, Gavarić, Domjančić, Povrženić (od 69. Samardžić), Abramović. TRENER: Stjepan Gomerac

Podijeli