Novosti Sport Događanja

Cico i prijatelji pobjednici turnira u Črnilovcu

27.07.2016. / Nefertum IT
"Cico i prijatelji" pobjednici su memorijalnog malonogometnog turnira "Črnilovec 2016." koji se u organizaciji DVD-a Črnilovac održao u nedjelju. Unatoč brojčano malom DVD-u, tradicionalni turnir i ove su godine uspješno organizirali, a pridružilo mu se oko 200 posjetitelja iz cijelog jaskanskog kraja.

cico.jpg

Na samom turniru sudjelovalo je 10 ekipa, od kojih je 8 bilo s područja Jastrebarskog dok su dvije ekipe došle iz Karlovca.

Neizvjesno do samog kraja

Neizvjesna borba trajala je do same završnice no pobjeda je na kraju pripala mladoj ekipi "Cico i prijatelji" koji su u finalu igrali protiv ekipe "Baza". Utakmica je završila 0-0 te se pristupilo izvođenju sedmeraca. No i nakon kruga izvođenja sedmeraca nije se dobio pobjednik pa je iz svake ekipe pristupio po jedan igrač u raspucavanje gdje je ekipa"Cico i prijatelji" imala više sreće te su ponijeli kući najveći pehar i titulu pobjednika turnira.

cico3.jpg

U utakmici za treće mjesto susrele su se ekipe "Colosseum team" i veteranska ekipa N.K. Cvetkovića. Ekipa "Colosseum team" je bila uspješnija te osvojila treće mjesto dok su se veterani N.K. Cvetkovića morali zadovoljiti drvenom medaljom.

Odigrana je i revijalna utakmica između nekadašnjih veterana N.K. Črnilovca i članova DVD-a Črnilovac koja je revijalno i završila rezultatom 1:1.

cico2.jpg

Organizatori su zadovoljni odazivom igrača kao i posjetitelja budući je u jednom trenutku na turniru bilo između 150 i 200 ljudi. Turnir je posjetio i zamjenik gradonačelnika gospodin Stipe Bučar kao i neke ostale poznate osobe jaskanskog kraja.

cico4.jpg

- Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali na turniru te se nada da će se i iduće godine okupiti velik broj prijatelja sporta, kao što je to bio slučaj ove godine, ako ne i u većem broju – rekao nam je ispred organizatora, predsjednik DVD-a Črnilovec Bojan Pozderac dodavši kako im je posebno drago što su se turniru odazvale i ekipe DVD-a Rakovica 1 i Rakovica 2 koje su prvi puta došle u Črnilovec i pokazali se dobrim gostima i osjećali se ugodno.

Podijeli