Novosti Sport Događanja

Damir Katovčić okupio nogometaše Jaske

02.08.2016. / Nefertum IT
S pripremama za novu sezonu sinoć su na Centrali pod vodstvom trenera Damira Katovčića krenuli nogometaši Jaske. Uz prošlogodišnji igrački kadar prvom treningu nazočila su i četiri ovoljetna pojačanja; Nikola Bucković, Josip Jurinić, Mateo Šolčić i Ivan Gustetić.

-Prvom treningu nazočilo je dvadeset igrača. Petorica su na moru te će nam se ubrzo i oni priključiti. Ovaj tjedan imamo pet aktivnosti, jer uz tri treninga imamo i dvije utakmice, a u pravilu ćemo imati tri treninga tjedno i jednu utakmicu. Što se tiče igračkog kadra doveli smo ono što smo htjeli, a jedino smo malo tanki na mjestu golmana jer je u kadru samo jedan- ispričao nam je trener Damir Katovčić.

katovcic velika.jpg

Prvu pripremnu utakmicu momčad ima već sutra protiv Desinca, dok u nedjelju Jaskanci igraju protiv Ilovca. Ukupno će momčad tijekom pripremnog perioda odigrati pet do šest utakmica uključujući i onu u Kupu Nogometnog saveza Zagrebačke županije protiv Save iz Strmca Samoborskog.

-Mi ove sezone nemamo mać nad glavom da moramo biti prvi, jedina ambicija je da budemo stabilni te da se izbjegne borba za ostanak u ligi. Moje neko osobno razmišljanje je da će mo mi biti među prvih šest- o ambicijama će trener Katovčić koji je na Centralu stigao u završnici prošle sezone u kojoj je s momčadi uspio izboriti povratak u Prvu županijsku ligu te osvojiti Kup nogometnog Središta.

Podijeli