Novosti Sport Događanja

Danas četvrtfinala, a sutra završnica

03.07.2015. / Nefertum IT
Malonogometna liga Prigorja je stigla do svoje završnice. Preostala su još dva dana nakon kojih će biti poznat petnaesti laureat ovog prestižnog turnira. Preostalih osam momčadi svaka sa svojom računicom ulazi u završnicu koja kreće večeras u 20 sati odigravanjem četvrtfinalnih utakmica.

-Tu je ostalo šest momčadi koje imaju realne šanse da zauzmu prvu mjesto, no sve vam ovisi o igračkom kadru s kojim će doći na završnicu- rekao nam je glavni organizator Nedjeljko Kozlovec.

liga velika.jpg

Parovi četvrzavršnice su: Kuna i prijatelji- CB Mirjana Prebeg trans, MNK Prigorac- MNK Prigorac (juniori), MNK Slavetić- Jasakadanas i CB Madona- Noćni klub Mazana.

Pobjednici tih utakmica ulaze u sutrašnju završnicu koja kreće od 18 sati odigravanjem polufinalnih utakmica, dok je finalna utakmica 15. izdanja malonogometne lige Prigorje predviđena za 21 sat. U revijalnom dijelu će se odigrati utakmica između Starih škanjaca i DVD Dragovanjšćak, dok će okupljene posjetitelje pjesmom i plesom uveseliti članovi KUD-a Lipa iz Slavetića.

prigorac velika.jpg

-Ja se nadam da će sve proći u najboljem redu te da će svi svojim kućama otići zadovoljni. Što se tiče ovog sportskog dijela neka pobijedi najbolji- za kraj će Kozlovec.

RASPORED ČETVRTFINALNIH UTAKMICA   
20,00
KUNA I PRIAJTELJI- MIRJANA PREBEG TRANS
20,50 MNK PRIGORAC – MNK PRIGORAC (juniori)
21,40 MNK SLAVETIĆ – JASKADANAS
22,30 CB MADONA – NC MAZANA

Podijeli