Novosti Sport Događanja

Devet zlata za Kickboxing klub Jastreb na prvenstvu Hrvatske u Jastrebarskom

05.03.2024. / Damir Žbulj

Devet zlatnih i po 5 srebrnih i brončanih medalja, kao i trofej najboljeg kluba mlađih uzrasta. Sve su to nagrade kojima se okitio Kickboxing klub Jastreb na Državnom prvenstvu u point fight disciplini koje je održano u Jastrebarskom.

Zlatne medalje osvojili su Karlo Bartolović, Martin Katovčić, Eva Matić, Fran Grubiša, Matej Žamarija, Dora Matić, Maša Širanović, Ivan Maretić i Vilim Uremović. Srebrni su bili Fabijan Širanović, Domagoj Uremović, Eugen Sakač, Martin Grubiša i Marko Mavračić, a brončani Leon Kelečić, Ivano Sablić, Julija Vrbanić, Leon Kišan i Borna Srmeg.

Još su nastupili: Leon Kovačić, Nikola Novosel, Mila Kupina, Petra Palijaš, Noa Srmeg, Marko Novosel, Martin Pavić i Neo Jurišić no nisu osvojili plasman za medalju.

Glavni organizator natjecanja bio je Hrvatski kickboxing savez, dok su tehnički susret organizirali Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i Kickboxing klub Jastreb, jedan od najtrofejnijih jaskanskih klubova u zadnjih 20 godina. Za ovu priliku u Jastrebarsko je doputovalo preko 350 natjecatelja iz pedesetak hrvatskih klubova, a prvenstvo je otvorio jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Podijeli