Novosti Sport Događanja

Dolenci lijevi pobjednici turnira u Cvetkoviću

22.08.2016. / Nefertum IT
Dolenci lijevi pobjednici su ovogodišnjeg Cvetkovačkog nogometnog turnira koji se u organizaciji Nogometnog kluba Cvetković održao u subotu. Turnir koji okuplja osam momčadi, a koje mogu činiti samo pravi Cvetkovčanci ili pak cvetkovački zetovi, održao se po drugi puta i privukao mještane na nogometni stadion "Iza Mikca" da igraju i navijaju.

turnir cvetković3.jpg

- Ideja nam je da okupimo Cvetkovčance, da promoviramo nogomet, zajedništvo i obitelj i nadam se da smo u tome uspjeli s obzirm na dosta dobar odaziv. Nadamo se da će turnir postati tradicionalan – rekao nam je predsjednik NK Cvetković Goran Batušić.

turnir cvetkovic5.jpg

Od 14 sati snage na terenu odmjeravali su Gorenci lijevi, Gorenci desni, Sredenci lijevi, Sredenci desni, Dolenci lijevi, Dolenci desni, Klanjac i Vulica. Ulazak u finale izborili su Dolenci lijevi i desni koji su vrlo borbenu utakmicu priveli kraju s rezultatom 1:1. Po završetku su pucani penali u čemu su bolji bili Dolenci lijevi te je Cvetkovački turnir, oko 23 sata, napokon dobio pobjednika.

turnir cvetkovic4.jpg

Treće mjesto na turniru izborili su Sredenci desni, a najboljima su po završetku utakmica dojeljene nagrade. Najboljim igračem turnira proglašen je Ivica Boričević, najboljim golmanom Ivan Boričević, a najboljim strijelcem Ivan Sertić.

turnir cvetkovic6.jpg

Osim u turniru mještani Cvetkovića čitavog su dana uživali u druženju, kotlovini i glazbi, a kao i prošle godine održana je i jedna revijalna utakmica u kojoj su zaigala djeca u dobi do 11 godina. Također, prije finalne utakmice i utakmice za treće mjesto, mještani su sudjelovali u pucanju penala u čemu su također uživali i zabavljali se.

turnir cvetković2.jpg

Podijeli