Novosti Sport Događanja

Dora Delić, Martina Bedeković Tanković i Gabriel Šiljevinac prvaci Hrvatske u orijentacijskom trčanju

18.09.2020. / Petar Brnada

Proteklog vikenda u Rakovom Potoku jaskanski Orijentacijski klub Jelen u suradnji s OK Japetić iz Samobora organizirali su četvrto po redu dvodnevno natjecanje JaSam O-Summer Cup. Prvi dan je ujedno bilo i Prvenstvo Hrvatske na srednje staze u orijentacijskom trčanju, a drugi dan smo održali i našu tradicionalnu Neninu trku.

Nastupilo je ukupno 396 natjecatelja iz cijele Hrvatske, a među našim natjecateljima najbolje su se snašli Dora Delić te Gabriel Šiljevinac koji su postali prvaci Hrvatske u svojim kategorijama.

 

-Dobili smo i dvoje doprvaka, majka i sin, Martina Bedeković Tanković i Marko Tanković, dok su drugo mjesto osvojile i Sara Delić te Dora Miljković. Dobar rezultat ostvarili su još i Gabrijel Solenički i Damir Tubin četvrtim te Noa Kelc, Marin Tanković, Vladimir Miovec i Tomislav Milašinčić petim mjestom-rekao je tajnik OK Jelen Ivan Šeperić-Grdiša.

Dodao je Šeperić-Grdiša da je vikend ranije održano i Prvenstvo Hrvatske na duge staze, u organizaciji OK Kapela iz Zagreba, gdje su Dora Delić i Martina Bedeković Tanković postale prvakinje Hrvatske na duge staze. Damir Tubin isto je osvojio zlatnu medalju, a broncu su zaslužili Sara Delić, Noa Kelc i Vladimir Miovec. Gabrijel Solenički i Helena Ćubela osvojili su vrlo dobra peta mjesta.

Galerija slika

Dora Delić, Martina Bedeković Tanković i Gabriel Šiljevinac prvaci Hrvatske u orijentacijskom trčanju Dora Delić, Martina Bedeković Tanković i Gabriel Šiljevinac prvaci Hrvatske u orijentacijskom trčanju Dora Delić, Martina Bedeković Tanković i Gabriel Šiljevinac prvaci Hrvatske u orijentacijskom trčanju Dora Delić, Martina Bedeković Tanković i Gabriel Šiljevinac prvaci Hrvatske u orijentacijskom trčanju Dora Delić, Martina Bedeković Tanković i Gabriel Šiljevinac prvaci Hrvatske u orijentacijskom trčanju

Podijeli