Novosti Sport Događanja

Dražen Biškup debitirao pobjedom

06.11.2014. / Nefertum IT
U zaostaloj utakmici 11. kola Međužupanijske lige nogometaši Vinogradara su nakon dva sušna kola upisali pobjedu protiv Kustošije rezultatom 3:1. Dražen Biškup koji je ovog tjedna na klupi naslijedio Stjepana Gomerca debitirao je pobjedom kojom se njegova momčad vratila na drugo mjesto smanjivši zaostatak za vodećim Lekenikom na četiri boda.

vinogradar velika.jpg

Bolju igru u početnoj fazi utakmice domaći igrači su okrunili pogotkom već u devetoj minuti kada je Mihael Medven svladao gostujućeg vratara. I nakon postignutog gola igrači Vinogradara su bili dominatniji. Iz tog vremena bilježimo fantastičan udarac Marka Povrženića koji je prohujao uz vratnicu. U prvom ozbiljnijem prijelazu na suparničku polovicu, u 15. minuti gosti su stigli do izjednačenja preko Marka Tadića. Pozitivan rezultat Kustošija je imala svega dvije minute. Gostujućoj obrani izmakao je Stefan Gavarić koji se sjurio sam prema vrataru koji je obranio njegov udarac, no na odbijenu loptu natrčao je Domagoj Abramović koji je svojim prvijencem prednost vratio na stranu Vinogradara.

vinogradar velika 1.jpg

Nastavak susreta donio je terensku dominaciju igrača Kustošije, koji ipak nisu ozbiljnije ugrozili domaćeg vratara Jurić- Barea. Svaka dilema oko pobjednika otklonjena je u 82. minuti nakon što je gostujući vratar Vladić prekršajem u svom šesnaestercu zaustavio Domjančića. Siguran realizator najstrože kazne bio je Domagoj Abramović.

-Kad se pogleda rezultat mislim da smo zasluženo dobili, ali ne mogu biti zadovoljan sa svih devedeset minuta. U utakmicu smo dobro ušli jer smo imali agresivnost i dobar protok lopte što je i rezultiralo s naša dva gola. Neopreznost nas je koštala izjednačenja, ali mislim da osim tog gola momčad Kustošije više nije imala nikakve izrazite prilike mada su drugo poluvrijeme pokazali da znaju igrati- prokomentirao je susret domaći trener, Damir Biškup čiju momčad u nedjelju očekuje susret protiv Libertasa.

Podijeli