Novosti Sport Događanja

Drugoligaš Sesvete pao u Mladini

11.08.2016. / Nefertum IT
Novu pripremnu utakmicu jučer su odigrali nogometaši Vinogradara koji su u Mladini ugostili drugoligaša Sesvete, koji je lanjsku sezonu završio na trećem mjestu. Ambiciozni drugoligaš u Mladini ipak nije slavio, jer izabranici trenera Roya Ferenčine u odličnoj su utakmici stigli do pobjede od 2:1.

Iznenađenje? Kako se uzme, no domaća momčad tijekom ovih priprema već je ostavljala dobar dojam u susretima protiv momčadi iz višeg ranga.

vinogradar velika.jpg

-Odlična i kvalitetna utakmica s puno šansi. Naravno da moram biti zadovoljan nakon pobjede. Moji igrači još uvijek se upoznavaju, a i sami morate znati da preko noći nije nimalo lako napraviti momčad- rekao nam je trener Roy Ferenčina.

Već u prvoj minuti domaću je momčad šokirao Štrkalj, no u drugom dijelu igrači Vinogradara zgodicima Poljaka i Dalića dolaze do pobjede koja će im zasigurno biti veliki podstrek za dalje.

Do prvenstvenog starta još tri provjere

U preostala dva tjedna momčad će odigrati još tri utakmice. Prva je na rasporedu već u subotu u Sigetu gdje će odmjeriti snagu s još jednim drugoligašem, Hrvatskim dragovoljcem, nakon čega slijede susreti protiv Lokomotive i Stupnika.

vinogradar velika 1.jpg

-Svi igrači ozbiljno rade i dobivaju šansu, no kako će nam se približavati prvenstvo veću minutažu i priliku za uigravanjem imat će standardni igrači- dodao je trener Ferenčina.

Početak prvenstva na trećeligaškom Zapadu Vinogradar ima 28. kolovoza pred domaćom publikom u susretu protiv Trnja.  

Podijeli