Novosti Sport Događanja

Društvo Naša Djeca Jastrebarsko: Prijavite svoje mališane na Zimovanje sa školom skijanja

30.09.2023. / Damir Žbulj

Zimska igraonica koju organizira Društvo Naša Djeca Jastrebarsko povećava svoje kapacitete pa se tako ove godine organizira u dva termina tijekom prvog dijela školskih zimskih praznika.

Za 45 polaznika, učenika od 6. do 8. razreda osnovne škole i učenike srednje škole, organizira se 5 – dnevno zimovanje sa školom skijanja u Italiji, skijalištu Sappada u terminu od 26. do 30. prosinca 2023., dok se za učenike 1.-.5. razreda osnovne škole kao i prošle zime organizira u Sloveniji, na skijalištu Ribnica na Pohorju u terminu od 2. do 6. siječnja 2024.

U projekt se uključio Grad Jastrebarsko koji sufinancira Ljetnu i Zimsku igraonicu pa će tako cijena uz gradsku i subvenciju Društva naša djeca Jastrebarsko za lokaciju u Italiji iznositi 310,00 EUR po polazniku, odnosno 265,00 EUR za roditelje djece korisnika dječjeg doplatka, a za lokaciju u Sloveniji 270,00EUR a za roditelje djece korisnika dječjeg doplatka 220,00EUR.

Cijena uključuje 5 – dnevnu školu skijanja, skijašku opremu (skije, štapovi, pancerice, kaciga, markeri), skijaške karte za svih 5 dana, smještaj u sobama u sklopu smještajnog kompleksa Bella Italia, dok je u Sloveniji smještaj u apartmanima, 4 puna pansiona, edukativne radionice i organizirani zabavni program, autobusni prijevoz, putno zdravstveno osiguranje te majice i diplome za sve polaznike. Smještaj u Italiji omogućava korištenje sportske dvorane i bazena, koje ćemo koristiti u večernjim satima. Komercijalna cijena aranžmana bez sufinanciranja Grada i Društva naša djeca Jastrebarsko iznosila bi 580,00 EUR po polazniku za Italiju odnosno 480,00 EUR za Sloveniju.

Prijave započinju 25. rujna, a traju do 3. studenoga, odnosno do popunjenja kapaciteta, vrše ih roditelji i to putem e-maila: prijava.dndjastrebarsko@gmail.com.

U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime polaznika, datum rođenja, OIB polaznika, broj osobne isprave ( broj putovnice ili osobne iskaznice), ime i prezime roditelja/staratelja, broj mobitela roditelja/staratelja. Ukoliko je djetetu potrebna skijaška oprema koje je osigurana projektom potrebno je dodtano navesti visina i masu polaznika, broj noge, opseg glave (cm), kao i navesti subjektivnu procjenu roditelja o prethodnom znanju skijanja: početnik, dobar skijaš, odličan skijaš.

Važno je spomenuti kako se program i ove godine provodi u suradnji s projektom SKI EASY. Time se podiže kvaliteta provođenja programa, prvenstveno u strukovnom dijelu, ali i dijelu vezanom za osnovni cilj projekta SKI EASY, a to je promoviranje i uključivanje djece u alpsko skijanje.

 

 

Podijeli