Novosti Sport Događanja

Dubrava Tim Kabel na startu 3. HNL

28.08.2015. / Nefertum IT
Ovog vikenda započinje prvenstvo 3. HNL u kojem od ove sezone sudjeluje i momčad Vinogradara koja je lani osvojila naslov prvaka Međužupanijske lige. U novo prvenstvo i nove pobjede momčad će povesti najtrofejniji jaskanski trener, Stjepan Gomerac pod čijim su vodstvom igrači tijekom priprema odradili tridesetak treninga i odigrali deset kontrolnih utakmica u kojima je prezentirana dobra igra i pripremljenost što je rezultiralo s čak osam pobjeda, jednim remijem i porazom. Dobra je to uvertira pred nedjeljno otvorenje sezone i domaću utakmicu protiv Dubrave Tim Kabela.

vinogradar velika 2.jpg

-Dobro smo se pripremili i s nestrpljenjem očekujemo početak sezone. Mi ćemo igrati svoju igru, pa što bude- kratko će uoči nedjeljne utakmice sportski direktor Vinogradara, Tomislav Višević.

U odnosu na lanjsku sezonu dres Vinogradara više neće nositi Galić, Kahrimanović, Samardžić, Žulj, Stanić i Kranjec, dok su tijekom ljeta klubu pristupili Golik, Borković, Ristovski, Filipović, Martinac i vratar Pelin koji bi uz već provjerena imena jaskanskog nogometa trebali biti jamac daljnih uspjeha kluba iz Mladine.

vinogradar velika 1.jpg

-Svi govore kako smo mi neki favoriti, no ja se nebi s time složio jer u ligi ima dosta dobrih momčadi. Naš cilj se zna, to je ostanak u ligi. Naravno, da ćemo mi pokušati pobijediti svakoga, jer je to sportski, no hoće li to tako i biti vidjet ćemo- o ambicijama će sportski direktor Višević.

Utakmica između Vinogradara i Dubrave Tim Kabel igar se u nedjelju u Mladini s početkom u 17,30 sati.

Podijeli