Novosti Sport Događanja

Eurogolom Josipa Jurinića Prigorac izborio finale Kupa

28.09.2016. / Nefertum IT
Pogotkom kakav se rijetko viđa na malonogometnim terenima Prigorac je sinoć izborio finale Kupa Nogometnog središta Jaska. Igrač odluke bio je Josip Jurinić koji je volejem s petnaestak metara pogodio rašlje odličnog vratara Domagovića za konačnih 4:3 i pobjedu Prigorca.

Sama utakmica bila je izuzetno zanimljiva i neizvjesna, jer gosti iz Domagovića osokoljeni pobjedom nad Golim Vrhom u prošlom kolu došli su u Dragovanščak u najjačem sastavu tražeći svoju šansu za još jednim iznenađenjem. Igrači Domagovića krenuli su žestoko, te su nakon 13 minuta igre imali vodstvo od 2:0 koje su im donijeli Martin Borković i Robert Lukić.

Prigorac do odlaska na odmor rezultat pogocima Belana i Luke Mravunca vraća u rezultatsku neizvjesnost, da bi Luka Kišić nakon tri minute igre u drugom dijeli doveo domaću momčad u vodstvo. Nastavilo se nakon toga igrati otvorenog garda; šanse su sijevale s jedne i druge strane.

prigorac velika.jpg

Tri minute prije kraja gosti preko Martina Borkovića izjednačavaju na 3:3 i kad se činilo da će se pobjednik odlučiti šestercima dogodilo se ono najljepše na utakmici. Sedam sekundi prije posljednjeg sučevog zvižduka Luka Mravunac sa svojih 6 metara upućuje dugu loptu prema Josipu Juriniću koji se nalazi petnaestak metara od protivničkog gola i volejem pogađa same rašlje za pobjedu domaćeg sastava i finale u kojem će Prigorac igrati protiv boljeg iz susreta između Slavetića i Golog Vrha.

POLUFINALE KUPA NS JASTREBARSKO
MNK PRIGORAC – MNK DOMAGOVIĆ 4:3 (Belan, Mravunac, Kišić, Jurinić/ M. Borković 2, Lukić)  

Podijeli