Novosti Sport Događanja

Fantastična petorka: Članovi Judo kluba Jaska osvojili pet medalja na županijskom prvenstvu

08.11.2021. / Redakcija

U subotu, 6. studenog, u sportskoj dvorani OŠ "Vladimira Deščaka" u Svetoj Nedelji održano je Prvenstvo Zagrebačke županije u Judu. Sveukupno je sudjelovalo 243 natjecatelja iz devet klubova, a Judo klub Jasku predstavljao je pet članova te su pritom osvojili pet medalja. Ni duža pauza od natjecanja nije ih spriječila u ostvarivanju fantastičnih rezultata.

Elin Bartaković (djevojčice U12 - 44kg) osvojila je zlatnu medalju i proglašena je najboljom natjecateljicom u kategoriji djevojčice U12. Drugo mjesto zauzele su Petra Gojak (djevojčice U14 - 52kg) i Gabrijela Stepinac (mlađe kadetkinje U16 - 70kg 70kg-70kg), a bronca je pripala Luki Gojaku (dječaci U14 - 55kg) i Viktoru Stepincu (dječaci U12 - 55kg).

Za Judo klub Jasku trebalo je nastupiti više natjecatelja, ali zbog situacije s koronavirusom neki su morali odustati. Prvi put su za klub nastupili brat i sestra Gojak koji treniraju u Jaski zadnjih godinu dana, a na treninge dolaze iz Duge Rese.

Galerija slika

Fantastična petorka: Članovi Judo kluba Jaska osvojili pet medalja na županijskom prvenstvu Fantastična petorka: Članovi Judo kluba Jaska osvojili pet medalja na županijskom prvenstvu Fantastična petorka: Članovi Judo kluba Jaska osvojili pet medalja na županijskom prvenstvu Fantastična petorka: Članovi Judo kluba Jaska osvojili pet medalja na županijskom prvenstvu Fantastična petorka: Članovi Judo kluba Jaska osvojili pet medalja na županijskom prvenstvu Fantastična petorka: Članovi Judo kluba Jaska osvojili pet medalja na županijskom prvenstvu

Podijeli