Novosti Sport Događanja

Formirana najmlađa kategorija mladeži Nogometnog kluba Desinec

01.06.2016. / Nefertum IT
Razvijanje sporta i poticanje djece da od najmlađih dana budu zainteresirani za bavljenje sportom ili nekim vidom rekreacije cilj je svih sportskih klubova i Športske zajednice Grada Jastrebarskog. Nakon nekoliko posjeta Nogometnom klubu Desinec, Športska zajednica je kroz razgovor s novim vodstvom kluba, te Tomislavom Matekom, predsjednikom kluba, došla do zaključka kako postoji nada da se formira najmlađa momčad kluba i da NK Desinec krene s kvalitetnim radom na novoj generaciji.

desinec velika.jpg

Vodstvo kluba u tome je i uspjelo, te je formirana najmlađa kategorija nogometaša koja je već započela s treninzima i pripremama za novu natjecateljsku sezonu. Povodom toga Športska zajednica Grada Jastrebarskog uz pomoć Hrvatskog olimpijskog odbora, pronašla je način kako da ovih mladim nogometašima olakša prve korake u sustavnom treningu, te im je poklonila rekvizite kako bi se mogli što lakše i kvalitetnije pripremati za nadolazeća natjecanja.

desinec velika 1.jpg

Predsjednik kluba Tomislav Matek i tajnik Kristian Mesić zahvalili su se u ime kluba i djece za razumijevanje i podršku koju su prema njima pokazali Hrvatski olimpijski odbor i Športska zajednica. Lopte, čunjeve, mreže i ostale rekvizite malim nogometašima uručili su predsjednik Športske zajednice Grada Jastrebarskog Domagoj Šlat i tajnik Marko Gvozdanović zaželjevši tom prilikom mladim nogometašima puno uspjeha na prvim utakmicama.

desinec velika 2.jpg

Podijeli