Novosti Sport Događanja

FOTO: Danko Braim i dalje u vrhu veteranskog motocrossa

03.11.2017. / Igor

Krajem sezone i poslije brojnih odvoženih utrka, Danko Braim može biti i više nego zadovoljan svojim rezultatima i aktivnostima! 

Naime, ponovno je postao veteranskim prvakom Hrvatske u motocrossu (10 utrka- sedam pobjeda, dva druga i jedno treće mjesto), te veteranskim prvakom u supercrossu (tri utrke- dvije pobjede, jedno drugo mjesto). Također, svaki slobodan termin korišten je za odlazak na utrke prvenstva Slovenije gdje je redovito ostvarivao mjesta na pobjedničkom postolju. Uz natjecanja u kojim sudjeluje, bio je i izbornik Hrvatske juniorske i seniorske motocross reprezentacije na Europskom i Svjetskom kupu nacija.

Ovim putem, Danko se zahvalio svima na pomoći i podršci koju je imao kroz cijelu godinu, što mu ujedno bila i dodatna motivacija da postiže ovakve rezultate, te se nada i budućoj uspješnoj suradnji.

Galerija slika

FOTO: Danko Braim i dalje u vrhu veteranskog motocrossa FOTO: Danko Braim i dalje u vrhu veteranskog motocrossa FOTO: Danko Braim i dalje u vrhu veteranskog motocrossa FOTO: Danko Braim i dalje u vrhu veteranskog motocrossa

Podijeli