Novosti Sport Događanja

Goran Ljubojević krenuo s dva pogotka

07.03.2016. / Nefertum IT
Do prve proljetne pobjede nogometaši Vinogradara stigli su u jučerašnjoj utakmici kontra zagrebačkog HAŠK-a čije su igrače kući otpratili s četiri gola u mreži. Briljirao je dvostruki strijelac Goran Ljubojević koji je zimus stigao u Mladinu te je već u prvom službenom nastupu pokazao kako će biti veliko pojačanje za momčad Roya Ferenčine.

17 kolo velika 1.jpg

-Zna se tko je Goran Ljubojević. Riječ je o bivšem prvoligaškom igraču koji je igrao i u inozemstvu. Za nas je on super pojačanje- o premijernom nastupu Ljubojevića će trener Roy Ferenčina.

Dominacija tijekom cijelog susreta

Nakon gubitka dva boda u prošlom kolu u gostima kod Dubrave za domaće nogometaše u susretu protiv HAŠK-a imperativ su bila tri boda do koja su došli nakon uvjerljive i sigurne pobjede od 4:0. Od samog početka utakmice Vinogardar se postavio kao čvršća momčad koja je već u sedmoj minuti kapitalizirali inicijativu nakon pogotka glavom Gorana Ljubojevića kojega je sjajnim centaršutom pronašao Filip Rihtar.

17 kolo velika 2.jpg

Domaći napadi ni nakon toga nisu jenjavali, te je u 33. minuti Ljubojević povisio na 2:0 nakon što se sjurio prema gostujućem vrataru Darku Horvatu koji je sjajno obranio njegov udarac u 43. minuti.

17 kolo velika 3.jpg

Gosti su jedinu ozniljniju prijetnju imali u 20. minuti kada je prema vrataru Bašiću krenuo Jovanovski, no iz tog duela kao pobjednik izašao je domaći vratar. Niti nastavak nije donio značajnije promjene na terenu, te je domaća momčad preko Domagoja Šipuša i Antuna Strjačkog stigla do uvjerljive pobjede i pete pozicije.

17 kolo velika.jpg

-Zadovoljan sam pobjedom i rezultatom. Oni su čini mi se u prvom poluvremenu imali loptu više nego mi, no mi smo bili opasniji i zabili smo im dva gola, tako da sam zadovoljan tom realizacijom, koja je mogla biti i izraženija. Mi u narednim utakmicama moramo težiti posjedu lopte, moramo biti okomitiji te moramo imati tečniju igru. Vjerujem da će to kako će vrijeme odmicati to biti puno bolje- o utakmici će trener Ferenčina.

3. HNL, 17. KOLO
NK VINOGRADAR – NK HAŠK 4:0 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Ljubojević (7), 2:0 Ljubojević (33), 3:0 Šipuš (64), 4:0 Strjački (90)
NK VINOGRADAR: Bašić, Dušak, Čuturilo, Ristovski, Ljubojević, Strjački, Šipuš (od 69. Štulec), Špehar, Rihtar, Filipović (od 46. Gavarić), Dalić (od 76. Ćejvanović). TRENER: Roy Ferenčina
NK HAŠK: Horvat, Barišić, Babić, Mijoč, Javorović, Brlečić, Kahlina (Boubacar), Muhammad (od 29. Mudražija), Krajačić, Jovanovski, Drašković (od 67. Ivančić). TRENER: Ratko Ninković  

Podijeli