Novosti Sport Događanja

Gorenci lijevi igraju najbolji nogomet u Cvetkoviću

26.08.2015. / Nefertum IT
U organizaciji Nogometnog kluba Cvetković u subotu je na igralištu Iza Mikca održan Cvetkovački nogometni turnir koji je okupio osam momčadi. Na turniru su mogli sudjelovati samo žitelji rođeni u pojedinom dijelu Cvetkovića, cvetkovački zeti, ali pod uvjetom da su u braku ili da su na turnir došli u društvu tasta i punice.

U borbi za tron u Cvetkoviću borili su se; Gorenci lijevi, Gorenci desni, Sredenci lijevi, Sredenci desni, Dolenci lijevi, Dolenci desni, Klanjac i Vulica, a kako su nam rekli organizatori na turniru je bilo svega, od igre, zabave, pjesme, veselja, do borbe i pravog nogometa. Nakon cjelodnevnog nadmetanja epitetom kako se u tom dijelu Cvetkovića igra najbolji nogomet mogu se pohvaliti Gorenci lijevi koji su u finalnom susretu s 1:0 svladali Gorence desne, dok su treći bili dečki iz Klanjca.

CVETKOVIC VELIKA.jpg

Osim što su za loptom trčali muškarci, isto su činile i pripadnice ljepšeg spola u revijalnoj utakmici u kojoj su se susrele članice DVD-a Cvetković i KUD-a Cvijet Cvetković. Uspješnije su bile vatrogaskinje koje su slavile s 1:0.

cvetkovic velika 4.jpg

Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su peharima, a pobjedniku je pripao i odojak. Uz njih nagrađeni su i najbolji pojedinci; golman Ivan Dikšić, igrač Robert Ribić i strijelac Ivan Batušić.

CVETKOVIC VELIKA 2.jpg

Prije finane utakmice kao u dobra stara vremena kada je malonogometnih mjesnih turnira bilo na pretek održano je natjecanje u pucanju penala koje je okupilo 64 sudionika među kojima se titulom najpreciznijeg može pohvaliti Boris Maduna. Nakon natjecateljskog dijela druženje je uz iće i piće potrajalo do kasnih večernjih sati.

CVETKOVIC VELIKA 3.jpg

Podijeli